Поделиться:
Товары из ассортимента ТОВ "РИФ"20
ТМ компании ТОВ "РИФ"3
Отзывы и вопросы о ТОВ "РИФ"
Авторизуйся, чтобы оставить отзыв:
Подписаться на новые отзывы
Daria Fokina
Добрий день! Хотіла б написати про вашу продукцію. Мені дуже подобаються ваші цукерки, особливо з динею і у білому шоколаді, але є одне але... Учора мені в одній із цукерок попався дріт, довжиною приблизно 4-5 сантиметрів. Він був не по всій довжині цукерки , а в 1/4 шматочку . Відкусив цей шматочок , і витягнувши з рота цей дріт , у мене вже не було бажання її їсти . Через шок, дріт відразу викинула, так би прикріпила вам фото. Дякую за увагу!
Світлана Басюк
Доброго вечора! Цукерки дуже сподобалися. Але нажаль була присутня в одній з цукерок шкарлупа. Хотілося б і в подальшому насолоджуватися вашою продукцією, але без "додатків".
Татьяна Голосна
Доброго дня, цукерки ваші не погані, начебто корисні. Але не якісні, в цукерці був досить великий шматок скорлупи від кісточки абрикосу. Дуже не приємно, ледь не залишилася без зуба. Але їх можуть їсти і діти. Прикро. Контролюйте якість продуктів.
Оксана Сапрыкина
Сертифицирована ли продукция?выдерживаются ли гигиенические условия при производстве?Это достойное производство,которому можно доверять или "гаражное"производство?
Подписаться на новые отзывы
Дальнейшие инструкции отправлены на указанный Email
Подписаться на рассылку