Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Товар пройшов верифікацію
Данные о товаре могут быть устаревшими
В наявності
Немає відгуків

ФОП Ярошенко С.Ю.

Характеристики Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г.

Данные для сетей
Немає внутрішньої упаковки ТАК
Немає ящика ТАК
Вагогабаритні характеристики
4820198940096
Висота, см 17.5
Глибина, см 5.5
Ширина, см 9.4
Вага брутто, кг 0.094
0250009846134 (приватний штрихкод) Коробка (18 шт)
Висота, см 20.4
Глибина, см 36.2
Ширина, см 20.6
Вага брутто, кг 1.840
Ознака викладки шоубокс НІ
Логістичні параметри
Тип транспортной тары ЯЩИК ИЗ ГОФРИРОВАННОГО КАРТОНА
Материал транспортной тары КАРТОННАЯ
Логістичні параметри
Тип укладки товара в ящике ВЕРТИКАЛЬНАЯ
Вес нетто, пустой box, кг 0.148
Назва товару
Назва (рос.) Фиточай ферментированный с листьями вишни Иван-чай Травень к/у 75г
Назва (укр.) Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Коротка назва (рос.) Фиточай фермен вишн Иван-чай Травень 75г
Коротка назва (укр.) Фіточай фермен вишн Іван-чай Травень 75г
Основні
Органічний продукт НІ
Тип листа УЗКОЛИСТНЫЙ
Інше
Вид продукції ЧАЙ
Ваговий товар НІ
Кількість, шт. 1
Добавки ВИШНЯ
Планограмма выкладки товара ДА
Применимость ВГХ ДА
Тип чаю ТРАВЯНОЙ
Нормативи
Код УКТ ЗЕД 0902400090 {інший}
ПДВ, % 20
Код ДКПП 10.83.13-00.00
Склад товару
Склад (рос.) Листья Иван-Чая (кипрей узколистный, лат. Epilobium angustifolium) 85%, листья вишни 15%, ферментированные в гранулах
Склад (укр.) Листя Іван-Чаю (кіпрей вузьколистий, лат. Epilobium angustifolium) 85%, листя вишні 15%, ферментоване в гранулах
Состав (оригинал) Willow herb (ivan-tea) leaves (Cyprus angustifolia, Lat. Epilobium angustifolium) (85%), cherry leaves (15%) - fermented granules
Сторони
Виробничі потужності, UA ООО "Чайна компанія Травень"
Країна Україна
Продуктова сім'я Фиточай Травень
Адреса виробничих потужностей вул. Міхельска, 14, м. Ізяслав, Хмельницька область, Україна, 30300
Умови зберігання
Термін придатності, міс. 24
Мин. температура 0
Відносна вологість, до, % 70
Макс. температура +40
Температура зберігання, ºC 0..+40
Окружающая среда СУХОЕ МЕСТО
Срок годности, дней 730
Упаковка
Матеріал упаковки КАРТОН
Тип упаковки ПАКЕТ БЕЗ ФОРМЫ {PO}
Подарункова упаковка НЕТ
Одиниця продажу
Вага нетто, г 75
Штрих-коди товару
0250009846134

Шар: 82.40x108.60x20.40см; 22.08кг; 12 коробок; 216 шт
Груз: 82.40x108.60x163.20см; 176.64кг; 8 шарів; 96 коробок; 1728 шт
Палета*: 82.40x120.00x177.70см; 191.64кг; 8 шарів; 96 коробок; 1728 шт
Відгуки та питання про Фіточай ферментований з листям вишні Іван-чай Травень к/у 75г
Авторизуйтесь, щоб залишити відгук:
Підписатися на нові відгуки
В наявності
ФОП Ярошенко С.Ю.
Підписатися на нові відгуки
Подальші інструкції відправлені на вказаний Email
Підписатися на розсилку